Vaalit lähestyvät, Lopen kokoomuksen ja sitoutumattoman seurakuntaväen lista esittäytyy

Vaaliteemat ovat melko erilaiset vuoden 2022 seurakuntavaaleissa, kuin neljä vuotta sitten. Maailma on muuttunut peruuttamattomasti ja turvallisuudentunteemme on järkkynyt monella tavalla. Siksi ei olekaan ihan pikkujuttu lähteä ehdolle ja luottaa tulevaan tässäkin ajassa. 

Lopella on kehitetty seurakunnan toimintaa tarpeen mukaan työntekijöiden, valtuutettujen ja kaikkien seurakuntalaisten voimin. Jokaiselle on pyritty antamaan tilaisuuksia tulla kuulluksi ja tuoda esille itselleen tärkeitä asioita. Joku meistä haluaa enemmän toimintaa lapsiperheille, toinen nuorille ja kolmas taas aikuisille tai ikäihmisille. Moni kaipaa lisää hengellisyyttä, toiset taas lisää käytännön tekemistä, vierellä kulkemista ja diakonista otetta. Lähetystyö sytyttää jonkun ja toinen taas haluaa seurakunnan näkyvän ihmisten arkielämässä. Meille kaikille löytyy oma paikka seurakunnassamme ja nyt voi jälleen jokainen yli 16-vuotias seurakunnan jäsen ilmaista oman tahtonsa siitä, kuka on sopiva kantamaan vastuuta seuraavalla valtuustokaudella. 

Lopen kokoomuksen ja sitoutumattoman seurakuntaväen lista on monipuolinen ja me kaikki tahdomme olla mukana kehittämässä oman seurakunnan elämää paremmaksi ja toimivammaksi. Tulevissa postauksissa pääset tutustumaan meihin ja saat myös esittää kysymyksiä ja keskustella itseäsi kiinnostavista asioista. Seurakunta on meidän kaikkien seurakuntalaisten näköinen yhteisö. 

Listallamme on 13 tuttua loppilaista ihmistä, joista yhdeksän ei ole ollut valtuustossa tällä kaudella ja loput ovat vanhoja konkareita. Alla lista ehdokkaista, joista pian saatte lukea lisää. 


Forsberg Katri

Haikara Tero

Hervala Tiia

Hopearuoho Sirpa

Kaartinen Veikko

Kairi Sari

Lehtimäki Tuire

Levoniemi Jonna

Saranen Silja

Auvinen Minttu (myös vanhassa valtuustossa)

Hatakka Jarno (myös vanhassa valtuustossa)

Lukana Anne (myös vanhassa valtuustossa)

Muhonen Pieti (myös vanhassa valtuustossa)

Kommentit

  1. Listat tosiaan jätettiin viime torstaina ja oli mukava huomata ehdokashankinnan aikana kuinka seurakunnankin päätöksenteko kiinnostaa eri puolilla Loppea erilaisia seurakuntalaisia. Meillä on upea seurakunta ja tällä porukalla haluamme antaa sen kehittämiseksi vielä paremmaksi panoksemme luottamushenkilöinä. Mukana niin ensikertalaisia kuin meitä konkareitakin. Toivottavasti jokaiseen makuun sopiva ehdokas👍

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi lähdin seurakuntavaaleihin ehdokkaaksi?

Ehdokkaamme esittäytyvät

Loppilaisten näköinen seurakunta