Ehdokkaamme esittäytyvät

Ryhmämme on tehnyt yhteisen mainoksen, joka tipahtaa loppilaisten koteihin lähiaikoina. Tässä saatte kuitenkin jo vähän esimakua siitä, keitä me oikein olemme ja mitkä asiat ovat meille tärkeitä. 


 



Numeroilla 2 ja 3 ovat ehdolla Katri Forsberg ja Minttu Auvinen. Katri on lähihoitaja ja Minttu työvalmentaja. Minttu haluaa seurakuntatyössä tuoda iloa ja erilaisia näkökulmia työhön. Erityisesti lähetystyö on hänen sydäntään lähellä. Katri ei ole aiemmin ollut valtuustossa ja hän toisi sinne ehdottomasti heikommassa asemassa olevien äänen, sillä hänellä on kokemusta sekä vanhusten, että kehitysvammaisten hoidosta. 

Numeroilla 4, 5 ja 6 olevat ehdokkaamme ovat Tero Haikara, Jarno Hatakka ja Tiia Hervala. Tero on turvallisuusasiantuntija ja muutenkin monitaitoinen mies, joka pyrkii kirkkovaltuustoon ensimmäistä kertaa. Hänelle tärkeää on arjen turvallisuus ja hän haluaa selvittää tilanteiden taustoja. Jarno on valtuustokonkari, joka toimii tällä hetkellä opettajana Hyriassa ja myös yrittäjänä. Jarnon asiantuntemus on ollut tärkeää seurakunnan kiinteistöjen hoidossa ja remonteissa. Tiia on  ensikertalainen tällä areenalla ja häntä lähellä ovat erityisesti vanhusten ja kehitysvammaisten asiat. Hän työskentelee Lopen kunnassa sairaanhoitajana. 

Numeroilla 7 ja 8 ovat monille tutut ehdokkaat, joilla on menossa elämänvaihe, jossa on aikaa ja tilaa uusille asioille. Sirpa Hopearuoho on sairaanhoitaja, joka eläkkeelläkin aktiivinen ja jatkaa työntekoa. Veikko Kaartinen on tehnyt pitkän uran fysioterapeuttina ja haluaa nyt osallistua seurakunnan päätöksentekoon. He molemmat ovat ensikertalaisia seurakuntavaaleissa. 

Numeroilla 9 ja 10 ovat Sari Kairi ja Tuire Lehtimäki. Sari on hortonomi, joka on jo pitkään tehnyt luottamusmiehenä työtä esim. Lopen hautausmaan kehittämiseksi. Hän on ollut valtuustossa edellisellä kaudella ja tällä kuluvalla kaudella hän on ollut mukana eri työryhmissä ja puolustaa aktiivisesti yhdenvertaisuutta. Tuire on fysioterapeutti ja yrittäjä, joka haluaa aktiivisesti osallistua seurakunnan toimintaan ja erityisesti hän on kiinnostunut lasten ja nuorten mahdollisuuksien parantamisesta. 

Numerot 11 ja 12 ovat saaneet ryhmämme ehdokkaat Jonna Levoniemi ja Anne Lukana. Jonna, joka pyrkii valtuustoon ensi kertaa, työskentelee lastenohjaajana ja lisäksi viljelee maatilaa perheensä kanssa. Jonnalle tärkeitä ovatkin perinteiset arvot, viljely ja varjelu, sekä hän kuuluttaa kaikenikäisten mahdollisuuksia osallistua. Anne on lähiruokayrittäjä, joka on  myös tutkija ja aktiivinen yrittäjä Lopella Villa Kanttorilassa. Anne on ollut valtuustossa aiemmin ja tuokin sinne jatkuvuutta ja asiantuntemustaan. 

Ryhmämme nuorimmat ehdokkaat ovat numeroilla 13 Pieti Muhonen ja numerolla 14 Silja Saranen. Pieti on ollut valtuustossa tälläkin kaudella. Hän toimii kirkon nuorisotyön ohjaajana. Silja on opiskelija, joka on ensi kertaa ehdolla seurakuntavaaleissa. Hän toisi valtuustoon ehdottomasti uutta näkökulmaa ja raikasta nuorta ajattelua. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miksi lähdin seurakuntavaaleihin ehdokkaaksi?

Loppilaisten näköinen seurakunta